Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Lopásgátló uzsonnás zacskó

2017. augusztus 11. - FuraTermék

Kifejezetten idegesítő, amikor a szendvicstartónkba helyezett finom ebédünket valaki lenyúlja a munkahelyi közös hűtőből. Odakint tombol a negyven fok, nekünk azonban nincs rá módunk, hogy máshova helyezzük romlandó ételünket - hogyan védjük meg akkor?

anti-theft-moldy-sandwich-bag.jpg

A fenti kép egészen undorító, nemde? Penésszel belepett szendvics, ugyan kinek jutna eszébe ezt lenyúlni a hűtőből (természetesen azt a személyt leszámítva, aki már hetek óta étlen-szomjan tengődik, csupa csont és bőr, de valljuk be őszintén: nem valószínű, hogy egy ilyen alak pont a mi munkahelyi hűtőnk környékén bukkan fel).

lopasgatlo-uzsonnaszacsko.jpg

Ha az internetre feldobott hirdetéseknek hinni lehet, mindössze 4$-ért (azaz körülbelül 1000 forintért) megkapunk 25 darabot ebből a penészmintás, rettentően kinéző zacskóból, ami egész hónapra garantálja, hogy becsületes kollégáinknak még csak eszébe se jusson pont a mi étkünket lenyúlni.

anti-theft-lunch-bags-3.jpg

Persze fennáll a veszélye annak, hogy valaki - mondjuk a rendszeres takarítói szolgálat, ha van ilyen - egyszerűen fogja, és kihajítja a kukába a zacskót, de ahogy a régi piréz közmondás is tartja: "Inkább landoljon a kukában a szenyám, mint hogy valamelyik enyves gyomrú kollégám lenyúlja".

A FuraTermék Blog szerkesztősége tisztában van vele, hogy vannak olyan embertársaink, akiknek nincsen lehetősége ennivalót vinni a munkába; ugyanakkor az éhség csillapításának nem az a legjobb módja, ha kérdezés és engedély nélkül eltulajdonítjuk más ebédjét.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéLóg 2017.08.12. 10:31:05

Én pont a penészeset szeretem, eddig nem is nyúltam senkiéhez, de végre majd MOST!

Duplaxiii 2017.08.12. 10:31:15

Öreg, ezt a posztot CENZÚRÁZOD????
süti beállítások módosítása