Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Villámposzt 3.0 - Kakiküldő szolgálat

2017. szeptember 30. - FuraTermék

Jelen villámposzt a szokásosnál is szagosabbra sikeredett, ezért csak erős gyomrú - lehetőleg az étkezésen még nem túlesett - olvasóink kattintsanak a "tovább" gombra.

A minap egy csomag érkezett a szerkesztőségbe. Miután kinyitottuk, riadóztatunk kellett a katasztrófavédelmet, és több órás szellőztetés vette kezdetét...

A szerkesztőség tagjaiból verbuválódott nyomozócsoport megállapította, hogy egy külön szolgáltatásnak köszönhetően kaptunk Kanadából nagy mennyiségű - és jó büdös - tehénlepényt, mert mind ezidáig nem foglalkoztunk az északi-sarki pingvinkolóniákkal, mint furcsa jelenséggel.

Igen, Kedves Olvasó, alig 13 eurónyi készpénzért cserébe annak küldesz - és olyan állagú - ürülékmintát, akinek csak akarsz (bár nagy a valószínűsége, hogy a címzettek inkább a "legutáltabb ellenség" csoportból kerülnek ki, és nem a legjobb barátokból...).

A szolgáltatás linkje

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasóközönséget, hogy a szerkesztőség elleni merénylet hatására - Miss Weaver javaslatára - új címre költöztünk: 10030 Alsómucsaröcsöge, Tárkonyos köz 67/2.

Elektronikus elérhetőségünk változatlan: furatermek@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása