Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Fenyőfás alma

Karácsonyi különkiadás 1.0

2017. december 14. - FuraTermék

Az I Love You almákat követően ismét megismerkedünk a gyümölcs-feldolgozóipar egyik szezonális csúcstermékével. Nézzük, hogy az almaformázók hogyan készülnek (pontosabban: készítik fel a vásárlók tömegeit) az egyik legfontosabb keresztény ünnepre!

A FuraTermék Blog szerkesztősége is fokozott erőkkel készül a karácsonyra - ennek jegyében az évben még megjelenő három poszt (kvázi rövid sorozatként) ezzel a témával fog foglalkozni. 

2_3.jpg

Innen nézve ez az alma nem sokban különbözik a többitől: szép piros, itt-ott zöldes-sárgás foltokkal. Egy hagyományos, hétköznapi alma, nem? Nem.

3_3.jpg

Szép fenyőfa - mintegy megidézendő a karácsonyfát - van beleégetve (vésve) az alma felszínébe. Ünnepi hangulathoz ünnepi alma dukál, ahogy az ősi mondás is tartja.

1_6.jpg

Ünnepi díszű, fenyőfával ékesített almához stílusos csomagolás illik: szépséges tiltott gyümölcsünket egy zöld-barna díszdobozban kaphatjuk meg - egyetlen hátránya talán, hogy ezen egy darab, díszes alma annyiba kerül, mint egy kilogramm hagyományos (de hát ünnepek előtt ki nézi a pénzt: költhetünk annyit, amennyit akarunk, legfeljebb majd a karácsonyt követő tizenkét hónapban egy picit rövidebbre húzzuk a nadrágszíjat).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása