Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Karácsonyi díszkivilágítás - a nyakunkban

Karácsonyi különkiadás 2.0

2017. december 19. - FuraTermék

A keresztény kultúrkörben közeledik az év egyik legfontosabb ünnepe, a karácsony; van, akinek vallási okból fontos, van, akinek a családja ilyenkor gyűlik össze a közös ünneplésre - és vannak azok (ilyen vagy olyan okból szeretve az ünnepet), akik ilyenkor öltöztetik karácsonyi fényárba az otthonukat.

47266-christmas-house.jpg

Na ez az a téma, amiről most nem igazán lesz szó a posztban; annál inkább egy remek találmányról, amely hozzájárulhat az ünnepi hangulat emeléséhez (a legutóbbi, fenyőfás almával foglalkozó posztunk után itt a blog karácsonyi különkiadásának második epizódja).

Szóval vannak, akik a házukat, vannak, akik a karácsonyfát öltöztetik fel fényfüzérekkel - és a modern technikának köszönhetően vannak azok, akik a nyakukban, mintegy nyakláncként hordhatják az ünnepi fényeket.

christmaslightnecklacepackaging.jpg

A nyakunkban hordott karácsonyi fények hatalmas mobilitást biztosítanak - így akár a jól fűtött családi fészektől távol is folyamatosan felidézhetjük az ünnepi díszbe öltöztetett otthon hangulatát. Az pedig már csak grátisz, hogy mind a hölgyek, mind a férfiak hordhatják feltűnésmentesen anélkül, hogy kinevetnék vagy megbámulnák.

christmas-jumbo-bulb-light-strand-flashing-necklace.jpg

Mindegy, milyen ruha van rajtunk, mindegy, hol vagyunk: a fő, hogy az izzók izzanak, mi pedig bolondok boldogok vagyunk.

christmaslightnecklace.jpg

A fenti képen látható hölgy arckifejezése mindent elárul arról az örömről, amit ezen nyaklánc viselése okoz...

d9e78016-68c1-4437-91f6-8fda0ef5e8f9_1_a2451be13c1f22965752ea067594ff01.jpeg

Hatalmas előnye a nyakban hordható fényfüzérnek, hogy a teljesen sötét utcán (mondjuk ha lekéssük az utolsó buszt, és haza kell gyalogolnunk a falunkba) is megfelelő kivilágítást biztosíthat számunkra - jobbat, mint egy fényvisszaverő mellény, így fokozva biztonságunkat a manapság rendkívül veszélyes utakon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása