Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Rénszarvasos sószóró

2018. február 08. - FuraTermék

Mai posztunk témájához (és a fotókhoz) a szerkesztőség egy új külső segítője - akit az egyszerűség kedvéért nevezzünk Miss Tailornak - által jutottunk hozzá. Köszönjük szépen, Miss Tailor!

1_9.jpg

Mint az a fenti képen is látható, a karácsonyi hangulatot megidéző, só, valamint bors (illetve egyéni igények esetén másfajta fűszerek) tárolására és szabadba ételre juttatására alkalmas eszközről (vö.: sószóró) van szó.

2_6.jpg

Ránézhetünk akár a nyár közepén is, a rénszarvas, valamint az egyéb szimbólumok (fenyőfa, szívecske) egyaránt megidézik a szeretet ünnepét a Valentin-napot, az otthon melegét...vagy éppen nem.

3_5.jpg

Akárhogy is alakuljon, a benne lévő fűszertől könnyedén megszabadul kicsiny szórószerkezetünk, így téve ízletesebbé aktuális ennivalónkat (kivéve, ha egy picit megszalad...).

Miss Tailor - mint a fenti furcsa termék büszke (?) tulajdonosa - egyébként kizárólag dísztárgyként kívánja hasznosítani a rénszarvasos sószórót.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása