Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Grill a táskában

2018. április 27. - FuraTermék

Manapság kis hazánkban is egyre inkább terjedőben van a szabadtéri grillezés, amely szépen-lassan kiszorítja a hagyományos szalonnasütést (vagy nem). 

barbecue.jpeg

Lényeg a lényeg: mai posztunk főhőse azért jött létre, hogy a grillezni vágyó embertömegeknek minél könnyebb legyen elérni a vágyott sült húsdarabok mennyei ízvilágát - akárhol a nagyvilágban.

A hagyományos grillsütő egy meglehetősen méretes, nehezen kezelhető fémtárgy - a hátsó kertbe persze kiválóan megfelel, de azon embertársaink számára, akiknek nem áll rendelkezésre saját kert, csak közösségi helyeken tudják megoldani a grillsütögetési folyamat-végrehajtást.

1000.jpg

Egyértelműen nekik lett kitalálva a mini, táskában is vígan hordható grillsütő - s ha már hordozható táskában, miért ne adnának hozzá egy táskát is, nem?

fieldmann-fzg-1003-hordozhato-grillsuto-termotaskaval-266338.jpg

A táska színvilágának itt is csak a képzelet tud határt szabni: a kedves forgalmazók az összes létező színben készek eladni a grillsütőt tartalmazó hordozóeszközt: a lényeg, hogy minél többen megvegyék.

portable-braai-2-_432x720.jpg

Szóval megfoghatjuk a nagyvárosi lakásban tárolt grillsütőnket - táskástól -, felkerekedhetünk a családdal (barátokkal, ismerősökkel), és a legközelebbi erre alkalmas közösségi helyen a verőfényes napsütéssel átitatott, madárcsicsergéstől hangos szombat délután sütögethetünk egy kicsit.

123_minigrill3.jpeg

És innentől kezdve tényleg csak a csillagos ég a határ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása