Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Szerszámok - csokoládéból

2018. június 08. - FuraTermék

Bizonyára a te ismerőseid között is akad olyan ember, aki a szabadideje nagy részét a sufniban tölti barkácsolással; ki farag, ki fúr, ki pedig egy jókora villáskulcs segítségével próbálja megbütykölni a nagyfater ezerötös Ladáját.

81dcasd6-ol_sl1500.jpg

Mai furcsa termékeink nekik és az édesszájúaknak szólnak. 

Van egyáltalán olyan eszköz a Földön, amelyből nem lehet csokoládés másolatot készíteni? - tehetnénk fel az egyébként jogos, de teljesen felesleges kérdést, hiszen a válasz egyértelmű igen.

schokolat-wrench-box_high.jpg

Az édesipari vállalkozók a barkácsolással foglalkozók nagy csoportját is megtalálták a 21. század hajnalán: csokoládéból megalkották az olyannyira szeretett szerszámaik szinte tökéletes másolatát.

tools-assortment-chocolate-mold-by-life-of-the-party-a90.jpg

Egy kalapács, egy villáskulcs vagy éppen egy csípőfogó elkészítése sem jelenthet akadályt manapság a csokigyári dolgozóknak - pontosabban a csokigyári dolgozók által működtetett gépeknek.

wrench13325198994f6ca3db5b07d.jpg

Arra azért érdemes figyelni, hogy ha az igazi szerszámok közelében tároljuk (és fogyasztjuk) a csokoládé másolatokat, hogy nehogy véletlenül az igazira harapjunk rá teljes erőből (hacsak nem akarunk a fogorvosunknál egy nagyobb pénzösszeget hagyni).

c700x420_1.jpg

Gombóc Artúr igazán nagyon jól érezné magát ezen "szerszámok" között.

dscn1037.jpg

Ha nem a megtévesztés a lényeg, a szürkés csomagolás nélkül is beszerezhetjük a szerszámokat, akár szép díszes csomagolásban is.

wrench_and_nuts.jpg

A kisebb alkatrészek is kaphatóak a nagyobb csokoládé-szerszámok mögé (naná, majd pont ez marad ki a kínálatból).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása