Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

LED-es koponya

2018. július 13. - FuraTermék

Valószínűleg sokaknak megvan a kép a Terminátorból, amelyen belenéz a kamerába a fémkoponyás, vörösen izzó szemű érzékelőjű halálosztó...ha mégsem, itt van alul.

8625_0_terminator_600x600.jpg

Mai posztunkban szeretnénk tisztelegni a 80-as évek egyik legnagyobb sikerű sci-fi akciófilmje előtt - vagyis igazából nem, de cserébe van nektek pár koponyánk, LED-lámpával felturbózva.

Azt már megtanultuk - akár a Furcsa termékek alaptörvényébe is iktathatnánk, ha létezne ilyesmi -, hogy a furcsa stílusokat, berendezési tárgyakat kedvelő embertársaink képzeleténél csak az őket kiszolgálni igyekvő feltalálóké, kereskedőké, üzletembereké nagyobb (a képzelete). És aki szereti a csontos-koponyás cuccokat, mi mást kívánhatna lakásába, mint egy LED-es koponyát, nem?

ajandek_otletek-koponya2.jpg

A gyengébb idegzetű látogató enyhe szívrohamot kaphat, ha a sötét(ebb) szobába belépve megpillantja a fenti csodát - a viccesebb kedvű pedig minden bizonnyal jót szórakozik a dekoráción.

led-light-skull-new-halloween-decoration-props-realistic-a-terrorist-than-a-human-skull-resin-skull.jpg

Romantikus hangulatvilágításnak sem lehet utolsó a különböző színekben pompázó koponyánk (vagy koponyáink), bár előtte azért csekkoljuk le a vendégnél, hogy hogyan viszonyul az észvédő másolatához, ne ezen csússzon el a dolog.

njhhii1410857949277.jpg

Az egyetlen nagy koponyát akár sok-sok tucat kis koponya is felépítheti - a látványt ez csak feldobja, a világításnak meg úgyis mindegy.

led-vilagito-koponya.jpg

S hogy egy örök klasszikussal zárjunk (Copyright by Terminátor):

Hasta la vista, baby 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása