Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Orr formájú szappantartó

Amikor nem baj az orrfolyás

2018. augusztus 03. - FuraTermék

Miss Weaver, szerkesztőségünk egyetlen hölgy tagja a nyári uborkaszezon alatt sem tétlenkedett, amikor furcsa termékek felkutatásáról volt szó. Mai posztunk témáját is ő találta meg, amit ezúton is köszönünk mindannyian!

zsiros-bor-orr-3.jpg

Az orrfolyás általában nem jelent jót: vagy alaposan megfáztunk, vagy a szomszéd (szomszédjának a szomszédja) már megint elfelejtette lenyírni a telkén a parlagfüvet, az allergiások legnagyobb bánatára. Persze a gyakorlatban ez könnyen kezelhető (mármint az orrfolyás), hiszen papír zsebkendőt veszünk a kezünkbe, és határozottan kifújjuk - ha zsebkendő nincs, akkor meg ott a tenyerünk.

szilikon_orr_folyekony_szappan_adagolo_tusolo_gel_adagolo_sampon_eloszto_hywlr0705_4.jpg

Posztunk mai főhőse - amely egy méretes orr - esetében azonban egyáltalán nem probléma, ha folyik, ez ugyanis nem más, mint az orrformájú szappantartó, amibe folyékony tisztítószert lehet tölteni, s ahhoz az orrcimpa megnyomásával, az orrlyukon keresztül lehet hozzájutni.

letoltes_2.jpg

A könnyedén a fürdőszoba falára helyezhető szappanadagolónk használat közben egy meglehetősen náthás ember orrának benyomását kelti - de ez kit érdekel, amikor a segítségével megszabadulhatunk az igazi orrunkat (és saját magunkat) fenyegető bacilusoktól? 

1145289_1_orr-formaju-szappan-tusfurdo-adagolo.jpg

Ha kellően fogékonyak vagyunk a gusztustalan dolgokra, beszerezhetünk hozzá sötétzöld szappant is, hogy a hatás a gyanútlan vendégünkre minél nagyobb legyen.

61qjllvjfxl_sx450.jpg

De hiszen el is felejtettük: derék vállalkozóknak hála nem kell külön megvenni, hanem - igazi kettő az egyben megoldásként, már megint - egybe csomagolva is hozzájuthatunk!

letoltes_1.jpg

Kellemes orrfújást kézmosást! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annie Oakley 2018.08.05. 00:31:37

Te jó ég... Ez a találmány cirka 10 éve kereng a neten. Ha nem láttam már 15 összeállításban, akkor egyben sem...

Untermensch4 2018.08.05. 13:52:20

"beszerezhetünk hozzá sötétzöld szappant is, hogy a hatás a gyanútlan vendégünkre minél nagyobb legyen."
Ha tényleg gyanútlan akkor nem jön rá h ez szappantartó, ha meg rájön akkor nem fog meglepődni h az orrlyukból folyik ki a szappan.
A meglepő az lenne ha a zöld szappan kb takonymelegen jönne ki... :D

FuraTermék · www.furatermek.blog.hu 2018.08.05. 15:13:23

@Annie Oakley: Sajnos a blog még nem létezett tíz éve :)
süti beállítások módosítása