Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Felfújható italtartó

2018. augusztus 10. - FuraTermék

Itt van a nyár (tudjuk, lassan már az ősz, de hát lassan járj, tovább érsz!), az emberek egy része ilyenkor vízpartra menekül a tikkasztó hőség elől. Azonban itt (vagy bent a vízben) sem nélkülözhetjük a hűsítő italt (italokat) - de hogy vigyük magunkkal a hullámok közé, hogy Poszeidón (vagy Neptun) ne ragadja el tőlünk a hideg sört?

felfujhato-italtarto-sziget.jpg

A megoldás természetesen (?) a felfújható italtartó, amely egyfajta úszómellényként biztosítja számunkra, hogy a hullámzás közepette is stabilan tudjuk tartani a frissítőt.

1493900126_flamingo_2.JPG

Használatával végre a kerti parti során a medence közepén sem kell attól tartanunk, hogy a parton lévő barátainktól eltérően nem ázunk el.

Vagy más szemszögből: nem lesz kibúvó az ivás alól a fürdőzés...

1525266864_dinnyetartii.JPG

Csak arról kell gondoskodnunk, hogy kellő mennyiségű levegő legyen az italmentő úszóguminkban, mielőtt vízre bocsájtjuk. 

flamingo-italtarto-nagy-91-4164.jpg

Szín, méret itt sem probléma: viszont akár egy, akár négy, akár több ital szállítására alkalmas, akár görögdinnye vagy hattyú formájú, arra azért figyeljünk, hogy el ne sodródjon tőlünk, mert hajtóművel nem szerelték fel (még).

uj-i56822n-2-800x800.jpg

Vannak speciális verziók, amelyek kialakításuknak köszönhetően akár jéggel is felszerelhetőek, így az üdítők hosszabb ideig is megőrizhetik a környezethez képest fagyos hőmérsékletüket.

600x600_6985528422.jpg

Jó fürdőzést - és egészségünkre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2018.08.10. 22:09:07

Azok a kis egypoharas hattyúk nem látszanak vmi stabilnak...
süti beállítások módosítása