Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Hord(oz)ható szék

2018. augusztus 17. - FuraTermék

Miss Weaver tegnap meglepett bennünket legújabb felfedezésével, így mi örömmel rúgtuk fel a tervezett poszt-megjelenési sorrendet. Felfedezése témája pedig nem más, mint napjaink egyre népszerűbb fogyasztási cikke, az életünket megkönnyítő hord(oz)ható szék!

503719_a.jpg

Természetesen nem a svéd szereld-össze-magad áruházlánc legújabb bútorfejlesztéséről van szó, hanem egy igazán furcsa termékről: a pántokkal magunkra csatolható kiegészítőről, amely megfelelő testtartás esetén kényelmes leülési lehetőséget biztosít számunkra - akár a puszta közepén is, ahol több kilométernyire nincsen egy épkézláb szék.

wearable-chairless-chair-28174.jpg

Mennyi de mennyi ember bosszankodhatott már azon, hogy túrázás, vagy séta közben csak a koszos, bogarakkal teli földre tudna leülni - de majd hülye lesz a hangyák közé! Számukra jelent megoldást ez a hordható, megfelelő szögben ülőalkalmatossággá formálódó segédeszköz, amelynek stabilitását a saját két lába mellett a mi két izmos lábunk adja.

41xbjml73ll_sx425.jpg

Ha elfáradunk, pillanatok alatt leülhetünk (forgalmas helyen azért csak óvatosan, nehogy belénk botoljon valaki - arra azért mégsem lehet számítani, hogy a járdán egyik pillanatról a másikra valaki leül), majd felpattanhatunk, hogy újult erővel folytassuk utunkat.

noonee-chairless-chair.jpg

A svájci és japán vállalatok által egyaránt fejlesztett és forgalmazott, csodaszépnek csak erős fenntartásokkal nevezhető kiegészítő meglehetősen olcsón, akár egy ezresért meg is rendelhető.

Mármint ezer amerikai dollárért.

Mi azért még egyenlőre megmaradunk a hagyományos ülőalkalmatosságoknál (amíg kaphatóak).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JorEl 2018.08.19. 08:34:51

Jó nagy faszok vagytok, esetleg mielőtt fikázni kezdenétek valamit, jó lenne, ha legalább a google segítségét igénybe vennétek. Ez a cucc ipari felhasználásra készült, olyan emberek számára akiknek ez nagymértékben megkönnyíti a mindennapos munkavégzését, illetve biztonságosabbá teszi a munkakörnyezetüket.
süti beállítások módosítása