Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Nintendo Game Boy órák

2018. szeptember 14. - FuraTermék

Sokak gyerekkorában volt meghatározó élmény a japán vállalat által 1989-ben piacra dobott kézi videojáték-konzol, amely aztán sok élménnyel, örömmel (és bánattal) gazdagította a haladó ifjúságot - és sok-sok falnak csapott, törött játékkal a szeméttelepeket.

215px-game-boy-fl.jpg

Ezt a hősi korszakot idézi meg mai furcsa termékcsoportunk, a Nintendo Game Boy órák világa.

Azt már a pizzás faliórák óta tudjuk, hogy egy bizonyos dologra (termékre, termékcsoportra) fókuszáló (azt kedvelő) embertársaink is szeretnék tudni, hogy aktuálisan mennyi az idő. Nincsenek ezzel másként a Game Boy iránt rajongók milliói sem, így számukra is készültek speciális időmérő- és mutató eszközök.

game-boy-alarm-clock_31369.jpg

És ugyan egy Game Boy-rajongónak mi más mutathatná az időt, mint egy echte Game Boy, nem?

gameboy_clock_14.jpg

Annak, aki ébresztőóraként is használja az időmutató Game Boy-t, csak azt kell észben tartani, hogy az eredetivel ellentétben ez nem játék: ha azt közli velünk, hogy elaludtunk, s ideje lenne munkába indulni, azt komolyan is gondolja. 

gameboy_watch_20_wrist.jpg

De ha már késésben lennénk, és rohannánk munkába (vagy iskolába, vagy akárhová), ez idő alatt sem kell nélkülöznünk kedvenc játékunkat: karóraként magunkkal is vihetjük, így hirdetve országnak-világnak, hogy a legnagyobb Game Boy-rajongóval van dolga!

Amíg hasonlóan felszerelt embertársunkkal össze nem találkozunk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása