Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kámaszútra-bakancslista

2018. november 23. - FuraTermék

Azt már a szerelem földjén tett látogatás óta tudjuk, hogy az örömszerzésnek megannyi módja ábrázolható a képzőművészet segítségével. Mai furcsa termékünkkel pedig aktívan fedezhetjük fel a klasszikus irodalom egyik klasszikus művének klasszikus mozzanatait.

lamairesse_kama_sutra_djvu.jpg

Nézzünk szét tehát a Kámaszútra-bakancslisták világában!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

 

Köszönjük!

1321_kamasutra_17-600x600.jpg

Adva van tehát az indiai szubkontinens világszerte legismertebb irodalmi műve - ami a nyugati elképzelésekkel szemben elsősorban nem szextankönyvnek készült, hanem azért, hogy felkészítse a haladó ifjúságot a mindennapi életre. És adva van a modern gondolkodás (s annak részeként a teljesítménnyel való büszkélkedés vágya - na jó, az körülbelül egyidős az emberiséggel), amely megnyilvánul a kaparós térképek formájában (is).

desc_full.jpg

És ha ezt a kettőt (mármint a Kámaszútrát és a kaparós térképeket) ötvözzük, rögtön megkapjuk a felfedező kedvű párok számára elengedhetetlen Kámaszútrás bakancslistát, amelyen százféle póz kipróbálását lehet a felület lekaparásával bejelölni.

0c868fb39d14d9ad4611eb310bf92bc8_large.jpg

Szóval csak ki kell próbálni a pózokat, hogy utána (vagy még közben) egy jól irányzott kézmozdulattal feltüntessük saját kis szex-térképünkön, hogy minden fél legnagyobb örömére ezt a pózt is sikeresen letudtuk.

pp1.jpg

A különféle pozitúrák ugyan számmal vannak jelölve, de ez inkább csak a könnyebb kereshetőséget segítik, nem feltétlenül kell rájuk sorszámként gondolni - szóval kezdhetjük a kilencvennyolcadikkal vagy a hetvenedikkel is, ha kedvünk (vagy párunk kedve) éppen úgy szottyan.

1-2.jpg

Ha úgy gondoljuk, bekeretezve kitehetjük a falra is, hagy irigykedjen a látogató - aztán vehetünk még egy bakancslistát, és kezdhetjük elölről a felfedezést!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása