Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Szív formájú radír

2019. február 08. - FuraTermék

Ismét eltelt egy év, és ismét itt van a szerelmesek élelmes vállalkozók által felfuttatott ünnepének, a Valentin-napnak az ideje - amelynek alkalmából idén is egy furcsa termék bemutatásával készültünk nektek.

sziv-egeszseg-02.jpg

Mivel a poszt címében már nagy vonalakban felvázoltuk a témát, vágjunk is bele a közepébe (nem a szívébe)!

Biztosak vagyunk benne, hogy a fent említett élelmes vállalkozók CSAK és KIZÁRÓLAG a szerelmesek közötti bensőséges kapcsolat elmélyítéséért halmozzák el ilyenkor a boltok polcait pirosabbnál pirosabb, édesebbnél édesebb és cukibbnál cukibb termékekkel, nem pedig pusztán haszonszerzésért.

Szóval adva van a szerelmesek ünnepe (már csak alig egy hét, és itt van február 14-e), és adva vannak azok a párkapcsolatban élő emberek, akik nagyon szívesen rajzolgatnak (ceruzával), vagy még hagyományos módon vezetnek naplót (szintén ceruzával). Mi is lehetne kézenfekvőbb ajándék a számukra, mint a szív formájú radír,  hogy az esetleg vétett hibákat azzal töröljék ki, nem?

radir-sziv-szivek-mini-8db-uveg-ketfele-szinvaltozat-e70a_5_big.jpg

S mivel emberek vagyunk, merjünk nyugodtan nagyot álmodni: nem csak egy egyszerű szív formájú radírról van szó, hanem rögtön egy egész szettről, amit egy pofás kis üvegcsében kapunk meg!

szivszett5.jpg

Parafadugós üveg, benne milliónyi több, mint egy tucatnyi kicsiny szívecske, amellyel párunk lepett meg bennünket a szerelem ünnepén - kell ennél több?

radir-sziv-szivek-mini-8db-uveg-ketfele-szinvaltozat-e70a_1_big.jpg

Természetesen kell! Két üvegnyi apró szívecske, most azonban csak az egyiket kell kifizetni (29.990,- Forint + postaköltség), a másikat teljesen ingyen adjuk. Ne habozzon, hívja az 555-863-912-es számot és rendelje meg az üvegbe zárt szíveket! Szóval kell több ennél, de az már egy másik történet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása