Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Húsvéti kis nyuszik

2019. április 19. - FuraTermék

Lassan közeledik az ünnep, amelyet milliárdnyi keresztény ember (és a vallást egyébként nem követő, de magát az ünnepet megtartó földlakó) vár világszerte: a húsvét.

husvet2.jpg

Természetesen a FuraTermék Blog szerkesztősége sem maradhat ki a jóból, ezért ma megcsodálhatunk egy húsvéthoz kapcsolódó furcsa terméket.

img_20190330_213312.jpg

A már a címben is beharangozott említett, a nyúlalakúak családjába tartozó emlősök modern, műanyag, szép rózsaszín masnival megkötött nyakú tagján első ránézésre nem sok furcsaság van, hiszen százszámra találkozni ilyen és ehhez hasonló dekorációs kellékkel a piacon...

img_20190330_213328.jpg

...csakhogy ez a nyúl nem egyszerű nyúl (még csak nem is Nyúl Péter, vagy verekedő nyúl), hanem egy világító húsvéti nyuszi!

Ősi piréziai legendák szerint húsvét idején a sötét éjszakákon ablakba kitett világító nyulak segítik magát a Húsvéti Nyulat, hogy tojásokkal megrakott kosárkájával az arra érdemes gyerekekhez eltaláljon.

Azon ablakok alá is rak tojást, amik nincsenek kivilágítva, de egészen másmilyen tojásokat...

img_20190330_213617.jpg

Természetesen itt is igaz a milliónyi színválaszték-tézis, s az is igaz, hogy a kivitelezésnek tényleg csak a képzelet tud határt szabni (ha a képzeletnek éppen ilyen szándéka van).

Ezúton kívánunk kellemes húsvéti ünnepet a FuraTermék Blog mindazon kedves olvasóinak, akik megtartják a húsvéti ünnepet. A lányoknak sok locsolót, a fiúknak pedig sok-sok hímes tojást!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása