Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Furcsa Télapók

2019. december 06. - FuraTermék

Eljött az újabb december hatodika, s háztól (szokástól) függően a gyerkőcök vagy már tegnap este megkapták a Mikulás-csomagjaikat (a tilosban parkoló felnőtteknél ez dátumtól független), vagy pedig ma látogatja meg őket a mindenki által kedvelt betörő és illegális légtérsértő.

santa-claus-orig.jpg

Mai posztunkban éppen ezért neki (pontosabban az őt ábrázoló csokoládé Mikulásoknak) szentelünk néhány gondolatot.

Nyilván a nagyüzemi csokimikulás-gyártás a modern fogyasztói társadalom szülötte, éppen ezért ilyenkor (egész pontosan már október-november tájékán) a karácsonyi kiegészítők mellett a Mikulás-kiegészítők garmadája önti el a piacot.

Fent ugyan szokástól függő Mikulás-látogatást említettünk, de azért reméljük, hogy a karácsonyt megtartó Olvasóinknál még azért a Jézuska hozza az ajándékot, nem Santa Claus. Na de lépjünk is tovább.

b0b8c59bbb8ec005f6cbabc1cc1249d7.jpg

Mint az a fenti képen látható, a Mikulás ábrázata megalkotása nem sikerült a legjobbra (hacsak nem ez volt a szándék, hogy egy betöréses lopáson éppen tetten ért nyugdíjas besurranó tolvaj arckifejezésével lepjék meg az édességre vágyó gyerekeket).

chocolatesanta-1024x683.jpg

A Télapó univerzális figura, ezért olyan helyekre is ellátogat, ahol éppen tombol a nyár, a napsütés, ezért nem árt, ha napszemüveget visel...

Reméljük, a tél ruházatban nem sül meg nagyon.

santa_claus_160g_decorated.jpg

A rossz gyerekeknek a virgács mellett jár a csokoládé is, de azért nem árt, ha a csokimikulás arckifejezése is tudatosítja Petikében vagy Piroskában, hogy azért jövőre illene jobban viselkedni.

shottype1_540x540.jpg

Zárásként hagytuk a mai csattanót (nyilván azért, mert a csattanó mindig a végére marad): nézzétek csak, mi figyel a Télapó jobb kezében! Igen, ez egy modern, ízig-vérig 21. századi ajándékhozó, aki már nem az ócska, elavult papír-listát használja a gyerekek beazonosításához, hanem egy okostelefont.

Kellemes Télapó-ünnepséget kívánunk minden kedves olvasónknak, a gyerkőcöknek meg sok-sok édességet!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása