Hosszú hónapok kihagyása után visszatér a FuraTermék Blog! Eltűntünk ugyan, de nem véglegesen, ennek bizonyítéka mai írásunk, amellyel egy picit édesebbé tesszük ezt a szürke novembert.
A "Tovább" gomb után nézzük meg, milyen dohányültetvényen teremnek a csokoládészivarok!
A szivarok (különösen az egzotikus, drága dohánytermékek) hosszú időn keresztül egyfajta státusszimbólumnak számítottak - s bizonyos, hogy az egyik etalon, a kubai szivar még napjainkban is annak számít megfelelő körökben. De hogyan adjunk el szivart azoknak, akik egyáltalán nem bírják a dohányfüstöt, vagy csak igyekeznek egészséges életmódot folytatni?
Készítsük csokoládéból!
Élelmes vállalkozóknak köszönhetően az is tarthat otthon egy-két (vagy sok tucat) szivarosdobozt, akinek egyébként esze ágában sem lenne rágyújtani: megalkották ugyanis a szivarformájú csokoládét, amelyet szépen be is csomagoltak nekünk, hogyha leesik a vércukrunk, csak ki kelljen kapni egy-egy "szálat", s "rágyújtva" el is fogyaszthassuk.
Mivel nem mindenki Gombóc Artúr, hogy mindenfajta csokoládét szeressen, ezért a csokoládészivar is különböző fajtákban és kiszerelésben kaphatók: van tej-, van ét, van alkohollal és van manduladarabokkal ízesített is. Ízlése válogatja, ugyebár.