Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Csokoládészivarok

2023. november 24. - FuraTermék

Hosszú hónapok kihagyása után visszatér a FuraTermék Blog! Eltűntünk ugyan, de nem véglegesen, ennek bizonyítéka mai írásunk, amellyel egy picit édesebbé tesszük ezt a szürke novembert.

habanos-cuban-cigars-euros-feature.jpg

A "Tovább" gomb után nézzük meg, milyen dohányültetvényen teremnek a csokoládészivarok!

A szivarok (különösen az egzotikus, drága dohánytermékek) hosszú időn keresztül egyfajta státusszimbólumnak számítottak - s bizonyos, hogy az egyik etalon, a kubai szivar még napjainkban is annak számít megfelelő körökben. De hogyan adjunk el szivart azoknak, akik egyáltalán nem bírják a dohányfüstöt, vagy csak igyekeznek egészséges életmódot folytatni?

Készítsük csokoládéból!

71mzfud1jzs.jpg

Élelmes vállalkozóknak köszönhetően az is tarthat otthon egy-két (vagy sok tucat) szivarosdobozt, akinek egyébként esze ágában sem lenne rágyújtani: megalkották ugyanis a szivarformájú csokoládét, amelyet szépen be is csomagoltak nekünk, hogyha leesik a vércukrunk, csak ki kelljen kapni egy-egy "szálat", s "rágyújtva" el is fogyaszthassuk.

203373-1-szegeny-gomboc-artur-pom-pom-mesei-diafilm-1665998532847532.jpg

search.jpg

Mivel nem mindenki Gombóc Artúr, hogy mindenfajta csokoládét szeressen, ezért a csokoládészivar is különböző fajtákban és kiszerelésben kaphatók: van tej-, van ét, van alkohollal és van manduladarabokkal ízesített is. Ízlése válogatja, ugyebár.

51hqkmpir6l.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása