Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Szarvas a bögrén

2024. április 05. - FuraTermék

A FuraTermék Blog szerkesztőségének tagjai egészen különleges kapcsolatot alakított ki a hazai vadvilág óriásaival, a szarvasokkal és az őzekkel.

lead_social_szarvas.jpg

Mai posztunkban ennek az ütközésekkel tarkított kapcsolatnak állítunk emléket, egyben folytatjuk a különleges bögrék bemutatását is. A "Tovább" gomb után következzenek a bögrékre helyezett szarvasok!

A szarvasokkal ékesített bögrék két nagy csoportra oszthatók: egyrészről vannak a bögrék, amelyekre valamilyen szarvas-formát nyomnak - ez különösen népszerű lehet az erdőjárók körében.

749151817036_productlifestyle3.webp

Persze ezek a bögrék önmagukban manapság már nem számítanak nagy durranásnak, hiszen segítőkész vállalkozók segítségével akár mi is percek alatt elkészíttethetjük kedvenc italtartónkat. Sokkal érdekesebbek azok a bögrék, amelyek formájukban is megidézik a szarvasokat, őzeket.

6c0d247d88990b7d2fd0c4fc5f614627.jpg

A fenti bögre esetén még csak a fül formájáról következtethetünk agancsra...

3d-deer-handle-ceramic-mug-05.jpg

...míg ebben az esetben már egy szarvas fejével futhatunk össze - testét azonban még "hagyományos" módon rányomták a bögrére.

images_6.jpg

A fenti bögre esetében nem tudtuk eldönteni, hogy egy elrontott őzről, vagy egy túl jól sikerült nyúlról van-e szó...

nevtelen_24.jpg

A fenti csodáról készült képet pedig egyik olvasónk juttatta el hozzánk - arra nem jöttünk rá, hogy pohárról vagy gyertyatartót ábrázol-e a felvétel, de végülis mindegy, hiszen az eredmény önmagáért beszél.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása