Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Tojásos csirkelámpa

2024. március 22. - FuraTermék

Mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás? Mai FuraTermék-posztunkban biztos, hogy ezt a kérdést nem fogjuk megválaszolni, cserébe viszont bemutatjuk nektek a tojásos csirkelámpát teljes fényében és pompájában!

1548746242-uknadmhdb_md.jpg

A modern technika és a természet összhangjának keresése számtalan ember figyelmét köti le; a tojásos csirkelámpa azonban biztosan nem tartozik az észszerű megoldások közé: adva van egy műtyúk, amely éppen kinyomja hátul a friss tojást, amelyet elektromos áram segítségével szépen fel tudunk kapcsolni, hogy este ezen lámpa fényénél olvashassuk a baromfitenyésztésről szóló könyvet.

1691490989566-9a2ea511b9224a78b1cfa1b33f5c3e89-goods.webp

Persze a fényt alkalmazzák a tojás belsejének ellenőrzésére, ezúttal viszont nem kell attól tartanunk, hogy záptojáshoz jutnánk hozzá - cserébe viszont emberi fogyasztásra is annyira alkalmas, mint a minőségi villanykörte.

400x400_63511a7b0936c.jpg

Az egyszerű fa- vagy műanyagtalpon pihenő, cserébe egyáltalán nem méretarányos tyúkunk groteszk mivoltát csak fokozza, hogy a hálózati kábel csatlakozója is az "állat" hasán van, nem messze az éppen világra jönni készülő "tojástól" - persze ettől függetlenül még ideális lakberendezési tárgy lehet azoknak, akik odáig vannak a hasonlóan furcsa termékekért.

A világ persze folyamatosan fejlődik, így már elemmel működő verziója is van a "kábeltyúknak".

household-chicken-lamp-party-carnival-chicken-eggs-lamp-taxidermy-hens-lay-eggs-easter-home-decor-home.webp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása