Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Rémisztő karácsony

2020. január 03. - FuraTermék

Lassan két hét telt el a 2010-es évtized utolsó karácsonya óta - szívünkben azonban örökké él a meleg karácsonyi hangulat, szerkesztőségünk pedig most (Miss Weaver jóvoltából) egy poszt-karácsonyi furcsa terméket tár a nagyérdemű elé 2020 első FuraTermék-posztjában.

christmas-vacation-end-title.jpg

Következzenek az ijesztő karácsonyi dekorációk!

Természetesen a Julián-naptárat használó keleti (ortodox) egyházak karácsonya még hátravan, így a téma aktualitása több mint friss.

A karácsonyt ünneplő világ nagyobb részén az ilyenkor elengedhetetlenül szükséges ajándékokat nem a Jézuska, hanem a Télapó (Mikulás, Santa Claus, satöbbi, satöbbi) szállítja az erre érdemes gyerek-seregnek. Vicces kedvű kereskedők természetesen nem állhatták meg, hogy meg ne alkossák az ijesztő (illetve megbotránkoztató) Mikulás-dekorációk egész családját.

99edf6e55907a4408a1e96a9e514263c.jpg

A fenti Mikulás nem a szégyenlős fajtából való, ennek köszönhető, hogy éppen nagy dolgát készül elvégezni a karácsonyfán.

il_570xn_1631195538_frpu.jpg

Nem csak a gyerekek számára fontos ünnep a karácsony, valószínűleg ezért van lezser öltözetben mindenki kedvenc ajándékhozója...

Igazából a fenti képen a déli félteke nyarában tevékenykedő Mikulás látható, aki éppen visszatért az ausztrál tengerparti fürdőzésből, csak szegény valahol elhagyta a nadrágját.

a0ae1596a931aeabed05b7d368fcd69f.jpg

A fenti karácsonyi dekorációk egyértelműen fricskát mutatnak a modern fogyasztói társadalom által támasztott, gyakran teljesíthetetlen elvárásoknak. Vagy valami ilyesmi.

p015145-mstr-new.jpg

Egész csapatnyi unortodox karácsonyi kiegészítő - mi más kell még a karácsonyi hangulat fenntartásához január elején, nem?

Miss Weaver! Köszönjük az újabb remek poszt-ötletet!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása