Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kávéfőző víz

2020. január 31. - FuraTermék

Lassan vége az alig néhány hete kezdődött újév első hónapjának - sokaknál éppen most van a tetőfokán a télközépi depresszió és rosszkedv; szerkesztőségünkön is majdnem végigsöpört a letargia, amíg rá nem bukkantunk mai posztunk témájára.

buvktkpturbxy85y2vhntrjztu4mzi2owrmndzmyjm0owq1zgfmmzi4mi5qcgeslqmaom0d6m0cmpuczqnsamld.jpg

Szóval frissítsük fel magunkat egy adag finom kávéval!

Azt a Kopi Luwakot bemutató posztunkból már megtudhattuk, hogy a kávé adott esetben iszonyatosan drága lehet - cserébe viszont nagyon is finom. Feltéve, ha megfelelő vízből készítjük.

48972144_2246325168735320_5356833818894401536_n_0.jpg

Aki igazi kávét akar inni, annak elengedhetetlenül szükséges beszerezni egy palackkal a kávéfőző vízből, amely garantálja a kolumbiai vagy éppen etióp kávéültetvények térségében hulló friss és természetes csapadék energiáját - pontosabban annak illúzióját. 

A víz megvásárlásával igazi "kettő az egyben" termékhez jutunk, hiszen a kávé mellett a teafőzéshez is használható! 

A levesekről már nem is beszélve...

kp166976.jpg

Szerencsére az élelmes vállalkozóknak köszönhetően szeretett kávéfőző vizünket akkor sem kell nélkülözni, ha elutazunk, hiszen a normál (egy literes) és nagyméretű (öt literes) kiszerelés mellett félliteres zacskós csomagolásban is kapható.

kave.jpg

Hála az égnek!

Proszit! Egészségünkre!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása