Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Avokádós pingpong-szett

2020. augusztus 14. - FuraTermék

Végérvényesen, visszavonhatatlanul ránk köszöntött a nyár - ez az évszak pedig a szabadidős kikapcsolódás, sportolás legmegfelelőbb időszaka (persze a nyári sportokra gondolunk, nem a síelésre).

image_2.jpg

Éppen ezért ma bemutatunk nektek egy különleges pingpong-szettet, amely a trópusokat idézi meg, ugyanis avokádóra emlékeztető dizájnnal bír.

Az egyébként a babérfélék családjába tartozó, Közép-Amerikából származó növényfaj asztalitenisszel való elegyítése igazi FuraTermék-szellemről árulkodik - milyen kár, hogy nem nekünk jutott eszünkbe megalkotni a déligyümölcsös pingpong-felszerelést!

Jobban belegondolva, annyira nem kár...

eea69464946067_5ae2e740c7a27.jpg

Mint az ezen a koreai nyelvű információkat is tartalmazó hirdetésen látható, maga az avokádós pingpong-szett meglehetősen egyszerű: tartozik hozzá két ütő, két labda, valamint két kis avokádó-formájú (és színű) táska, amelyekbe az ütőket és labdákat egyaránt elhelyezhetjük.

bcabf664946067_5b0ff448b24a5.png

A labdatartó elegáns kialakításának köszönhetően tökéletesen felidézi az avokádó magját, egyszersmind megfelelő védelmet nyújt a külső behatásokkal (nyomás) szemben meglehetősen védtelen labdáknak arra az időre, amíg az asztalitenisz-asztallal felszerelt sportkomplexumba (vagy a játszótéri pingpong-asztalhoz) érkezünk.

Mint a gyümölcs kemény belső héja, amely védelmet nyújt a magnak. Hát nem csodás?

8b84d8b9f547896c73c5996d777d54f6.png

Ennél avokádósabb pingpong-felszerelésünk már csak akkor lehetne, ha maga az ütő is a növényből készült volna - szerencsére (vagy sajnos?) erről szó sincs, a labdatovábbító segédeszköz hagyományos anyagokból kerül előállításra a messzi Távol-Keleten.

avocado-table-tennis-2.jpg

Szégyelljük magunkat, de egészen idáig elfelejtettünk megemlíteni, hogy egyébként nem csak az ütők és a labdák, de a háló is a szett részét képezik, hogyha egy harmadik világbeli asztalitenisz-asztalhoz érkeznénk, se legyünk ráutalva másokra.

Főleg, ha ők nem rendelkeznek avokádós pingpong-cuccokkal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása