Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Karácsonyi kutyajátékok

2020. december 11. - FuraTermék

Ha december, akkor karácsony (legalábbis a keresztény világban). Mi, a FuraTermék Blog szerkesztősége is szívesen ültünk fel az ünnepi vonatra, így ma is egy furcsa karácsonyi termékcsoport kerül nektek bemutatásra.

img_20201206_153806.jpg

Pontosabban nem nektek, hanem házi kedvenceiteknek. Következzenek a karácsonyi kutyajátékok!

Bár valószínűleg a kutyaközösség tagjai nem azok a kifejezett karácsonyozók, az ünnepi sürgés-forgás nekik is feltűnik - az meg pláne, ha a kedves gazdi még meg is lepi őket ezzel-azzal.

Persze egy kutya kevesebb hasznát venné a legújabb játékkonzolnak vagy teszem azt egy új autónak, ezért lelkes kereskedők unszolására a még lelkesebb "feltalálók" (értsd: játékgyártók) megalkották a karácsonyi dizájnú kutyajátékokat. Szerkezetüket tekintve ezek a játékok nem sokban különböznek a többi, piacon kapható játéktól, de kinézetükről ez már egyáltalán nem mondható el.

img_20201206_153754.jpg

Kezdjük is rögtön Télapó (Mikulás) fejével, amely ezúttal gumi formában örvendezteti meg a négylábúakat. Addig rághatják, amíg meg nem unják, ráadásul rágás közben még csipogó hangot is kiad a szomszéd legnagyobb örömére. 

img_20201206_155220.jpg

Aztán második versenyzőként itt van az egész testes télapó, nem gumiból, hanem szövetanyagból elkészítve - nagy hátránya, hogy a rágás közben felhalmozódó nagy mennyiségű nyálat nem szívja magába, így az előbb-utóbb a kutya környezetének talaján fog fizikailag manifesztálódni.

img_20201206_155129.jpg

Ugyanaz az anyag, ugyanaz az ünnepi giccs - a fentebb említett szövet-Mikulástól nem sokban különbözik az angolszász világban a nagy ajándékozó állandó képviselője, a rénszarvas sem (bár ezt biztosan szívesebben "enné" meg blöki).

img_20201206_155158.jpg

Mai utolsó versenyzőnk szintén egy Mikulás-imitátor: a "teste" ezúttal egy ajándékzsákban marad rejtve (amely nyomás hatására csörög-csattog, köszönhetően a benne lévő csörgő-csattogó anyagnak), feje pedig vidáman hirdeti a karácsony közeledtét.

Egészen a kutyusnak történő átadást követő 3. másodpercig, amíg szét nem tépi.

A poszt ötletéért köszönet illeti kedves olvasónkat, Mistress Redet, aki az alábbiakkal kommentálta a karácsonyi kutyajátékok eme széles választékát:

Döbbenet. Lassan többféle játék kapható a kutyáknak, mint a gyerekeknek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása