Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Karácsonyi mankini

2020. december 21. - FuraTermék

Mai posztunkban egy olyan furcsa terméket mutatunk be nektek, amit kifejezetten a bevállalós, ugyanakkor a karácsonyi ünnepet kedvelő férfiaknak fejlesztettek ki.

v3imagesbin6131fa297231f6b481d7e7f2cd5125af-8vzpflnlj0xd1bvyrt2.jpg

Következzenek a karácsonyi mankinik - röviden!

Hölgy - és a témát elkerülni szándékozó ellenkező nemű - olvasóink figyelmét ezúton hívjuk fel, hogy a következőkben meglehetősen lenge öltözetű férfiakkal találkozhatnak!

1644c368195a873d64685cba0656c7f6.jpg

 

Kérünk mindenkit, hogy ennek tudatában olvasson tovább. Köszönjük!

Szó szerint itt a nyakunkon a karácsony, amely a szeretet ünnepe, s amelyen meglepjük a szeretteinket. Ennek hasznos kelléke lehet a mankini (azaz a gyakorlatilag csak a legfontosabbat eltakaró férfi "ruhadarab") ünnepi verziója.

1502_lifestyle-model_1551693613.jpg

A karácsonyi mankinit kétféle vásárlók számára dobták piacra: azon férfiaknak, akik kedvesüket szeretnék egy, khm, vagányabb szentestei meglepetéssel boldoggá tenni, illetve azon hölgyeknek, akik mindenképp szeretnék párjukon látni ezt a szerelést a meghitt esti...beszélgetések előtt.

3804-us_1560333472.jpg

A sima piros-fehér mankinin kívül kapható olyan is, ami alul "Télapóban" végződik, de olyan is, amely egyfajta ajándékcsomagot kínál a tulajdonosa által olyannyira kedvelt barátnőnek vagy feleségnek (vagy ha nagyon szemtelen, mindkettőnek). 

lrgscale3981-1.jpg

És akkor még nem is említettük a karácsonyi díszben vagy hóemberben végződő mankiniket. Igaz, ennél többet nem is fogjuk.

5d847cb6079c5b14fa692eb8-large.jpg

És hogy a Télapó történetének angolszász verzióját kedvelők se szomorkodjanak: kapható olyan kiegészítő is, amely nem mással, mint Rudolffal, a szarvassal helyezi takarásba viselője legféltettebb kincsét, hogy aztán így kérhesse meg kedvese kezét a csodaszép karácsonyfa árnyékában...

rudolf_kini_2048x.jpg

Arra azért vigyázzunk, hogy a karácsonyi mankinit (meg úgy általában, bármilyen mankinit) lehetőleg privátban viseljük, és ne a céges partin.

Kivéve, ha minket hívnak meg a varrodai munkásnők karácsonyi bulijára...

s-l1600_2.jpg

Mivel a mai volt az utolsó a FuraTermék és Barangolás Blogok 2020-as posztjai közül, szeretnénk megragadni az alkalmat: kellemes karácsonyi ünnepet és az ideinél lehetőleg pozitívabb (és járványmentes) új esztendőt kívánunk minden Kedves Olvasónknak!

Jó pihenést! Jövőre találkozunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása