Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kámaszútra-szív

2021. február 12. - FuraTermék

Közeleg a szerelmesek ünnepe - még két nap, és annyi hazugság fog elhangozni világszerte szerelmes szív fog dobbanni szeretett földgolyónkon, hogy csak na...

71klvqeqxyl.png

Ennek apropóján folytatjuk a szerelem művészetét meglehetős részletességgel tárgyaló indiai irodalmi művel kapcsolatos furcsa termékek végtelen sorának bemutatását. Következzenek a Kámaszútra-szívek!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

 

Köszönjük!

41zlcknzrjl_ac.jpg

A Kámaszútra-bakancslisták, faliórák és dobókockák után most a 21. század eszközeit megragadó furcsa termékre hívjuk fel a szerelmespárok szíves figyelmét. Ez pedig nem más, mint a Kámaszútra-mágikus szív, amely segít a tanácstalan (ötlettelen?) hölgyeknek és uraknak választani, hogy aznap este (reggel, délután, satöbbi) pontosan milyen pózban szerezzenek örömet egymásnak.

31yttsdxe2l_ac.jpg

Maga az elektronikus, ceruzaelemmel működtethető szerkezet végtelenül egyszerűen működik: csak meg kell rázni, és a fekete kijelzőn egy kék háromszögben rögtön megjelenik az ajánlott póz (összesen húsz különböző pozíció került beállításra a szerkentyűn).

magikusszivszeretkezesipoziciok2.jpg

Az sem baj, ha mágikus szívünk esetleg olyan pózt ajánl, amit éppen az előző esti légyotton tudott le a tulajdonos pár: csak meg kell még egyszer rázni, s máris új opciót dob fel mindenki legnagyobb örömére. 

Persze addig is lehet rázni, amíg a kedvenc örömszerzési pozíciót feldobja, de az már a sors meghekkelésének számít! 

Zárásként itt a Kámaszútra-mágikus szív működését bemutató rövid videó. Kellemes, khm, szórakozást mindenkinek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása