Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Tequila-kínáló szett

2021. április 09. - FuraTermék

A kék agávé cukorban gazdag tövéből erjesztett, majd párolt alkoholos ital Mexikó egyik nemzeti jelképévé vált az elmúlt évszázadokban - ahogy a fogyasztásának szokásait is tízből kilenc ember kapásból meg tudná mondani: só és lime szükséges kísérőnek.

15-09-26-ralfr-wlc-0244.jpg

Mai posztunkban meg is nézünk egy segédeszközt, amely hozzájárul a pompás tequila-fogyasztási élményhez.

htb1hbh1azfguurjsspkq6xchpxat.jpg

Mielőtt még belevágnánk a tequila-kínáló szett bemutatásához, meg kell osszuk veletek: az ital őshazájában, Mexikóban általában tisztán, kísérő nélkül csúszik le a szomjas torkokon a tequila, de a széles nagyvilágban bizony elkél hozzá egy kis só és egy szelet lime.

nevtelen_5.gif

Maga a szett egyébként nem egy nagy durranás (bár ahhoz elég nagy, hogy elsőként ne nekünk jusson eszünkbe, levédetve a jogokat és meggazdagodva belőlük): tulajdonképpen nem más, mint egy fa tálca, benne változó számú mélyedéssel a tequilás poharak számára.

1405293.jpg

Persze ez önmagában még nem tenné tequila-kínáló szetté, éppen ezért kialakításra került rajta egy külön retesz a lime és egy másik a sót tartalmazó üveg vagy tálka számára. 

tequila-set-gift-idea.jpg

Verziótól függően, mert szerencsére több is van belőle.

9557_image6_tq7401_6.jpg

Nekünk tehát nincs más teendőnk, mint a megfelelő mennyiségű üveget elhelyezni a tálcán, beszerezni és felszeletelni a lime-ot, valamint egy kis sót bekészíteni - a legfontosabbat majdnem kihagytuk: nem árt egy (két, három, négy...) üveg tequila sem a hamisítatlan (?) mexikói hangulat megteremtéséhez.

htb1gjn5im_i8kjjy0foq6yfnvxax.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása