Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Felfújható járókeret

2022. február 18. - FuraTermék

A FuraTermék Blog - mint neve is mutatja - elsősorban felesleges, a hétköznapi életben használhatatlan termékek bemutatására specializálódott, s habár be szoktunk mutatni olyan találmányokat is, amelyek úgy-ahogy használhatók, igyekszünk maradni a fősodorban.

b4263-jarokeret.jpg

Ennek köszönhetően ma bemutatjuk nektek a felfújható járókeretet, amelynek kapcsán feltehetjük blogunk egyik ősi kérdését: mi értelme ennek?

jarokeret-felfujhato-555440.jpg

A járókeretet eredetileg a sérülés vagy egyéb problémák miatt nehezen mozgó embertársaink mindennapi életének megkönnyítésére találták ki, majd dobták piacra. De mi a helyzet akkor, amikor a strapabíró fémkeretet felfújható gumira cseréljük le?

Nos, aki rá van szorulva az eredetire, az inkább ki se próbálja!

2004-6581.jpg

Elgondolkodtunk azon, hogy esetleg ismerőseinket csapnánk be vele sérülést szimulálva, de aztán rájöttünk, hogy ahhoz majdnem vaknak kell lenni (vagy erősen ittasnak), hogy valaki igazinak nézze a felfújható járókeretet.

cdn-153106_felfujhato-jarokeretet-botot-oltoztetos-vicces.jpeg

Szerencsére nem csak járókeret, de görbebot is kapható felfújható verzióban, hogy teljesen mozgássérültnek érezzük magunkat - bár nem gondoljuk, hogy valaki is örömét lelné abban, hogy sérült állapotot szimulál néhány felfújt gumidarabbal...

felfujhato_nyugdijas_kitamaszto1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása