Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

NATO-sör

2022. május 27. - FuraTermék

Az Oroszország által Ukrajna ellen idén februárban megindított háború az egész európai kontinensen jelentős változásokat hozott: többek között a hagyományosan semleges Svédország és Finnország is bejelentette, hogy csatlakozna korunk legerősebb katonai szövetségéhez, a NATO-hoz.

nevtelen2_1.jpg

Egy élelmes finn sörfőzdének több sem kellett, s piacra dobta a NATO-sört.

A katonai szövetséget népszerűsíteni hivatott sörcsomagolás egy finn szóviccre épít: az "otan olutta" finnül annyit tesz, hogy "iszom egy sört", az italt pedig azzal a jelszóval reklámozzák, hogy ez nem más, mint a "biztonság íze". 

nato.jpeg

A NATO hivatalosan kétnyelvű (angol és francia) szervezet, az OTAN a ritkábban használt francia rövidítés.

A csomagolásra még felfért egy középkori páncélzatot és a finn színeket viselő lovag (mellén az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének logójával), aki kezében egy korsó sört tart.

nevtelen_6.jpg

Hogy mit hoz a jövő, azt nem tudjuk, az viszont biztos, hogy marketingérzékeny sörkedvelőkből Finnország sem szenved hiányt.

wn-nato-beer-with-_taste-of-security-new-brew-marks.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása