Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Italadagolók poharakkal

2022. június 24. - FuraTermék

Baráti társaság megvendégelésekor ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy egy-két ember nehezményezi, hogy az ő felespoharába miért került két milliliterrel kevesebb frissítő folyadék, mint a szomszédjáéba...

717c6absycl_ac_sx466.jpg

...a nézeteltérések elkerülése végett viszont kaphatók a piacon italadagoló szettek mindenki legnagyobb örömére!

felesitaladagolpoharakkal4.jpg

Maga a rendszer nincsen túlbonyolítva: adva van egy mini tepsi, amelynek az alján hat kivezető csatorna került kialakításra. Az italt a tepsibe töltve automatikusan hatfelé osztja, az alattuk elhelyezett felespoharakba, amelyek szintén a szett részét képezik.

felespoharitaladagolo2.jpg

A szín, forma eltérő, de a működési mechanizmus ugyanaz: segít meggátolni a végzetes összeveszést, és az alkoholos italok olyan szintű testvéries elosztását teszi lehetővé, amilyenre a kommunista államokban sem volt példa soha. 

5438e588012fa444d7363b404ce2e82487e36897_original.jpeg

A túltöltésre azért nem árt figyelni.

letoltes_16.jpg

Az alap műanyag verzió mellett kapható a picivel drágább, üvegből készült italadagoló is, hogy a megnyugtatóbb pénzügyi helyzettel rendelkező, a külcsínre nagyon sokat adó polgártársaink is élvezhessék a demokratikus italelosztás minden előnyét.

tiktok-shot-dispenser-1603128523.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása