Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mi mindenre nem jó a barack?

2022. szeptember 09. - FuraTermék

Ha valami jó és működik, miért ne lehetne összekeverni egy másik valamivel, ami szintén jó és működik? - tehette fel a kérdést magában Victor Frankenstein, mielőtt létrehozta "szörnyszülöttjét". 

1652857780-wgwzk12pk_md.jpg

Mai FuraTermék-posztunkban is hasonló kérdésre keressük a választ, csak éppen a barack segítségével.

A barack sok mindenre jó: lehet belőle lekvárt főzni, dezodort illatosítani, vagy hogy ne menjünk nagyon messzire kis hazánktól, némi beavatkozást követően meg is lehet inni (alkoholmentes és alkoholos verzióban egyaránt). Mai írásunkban azonban maradunk az evésnél, ráadásul éppen a baracklekvárnál...

hotchipbarackoschililekvr.jpg

...vagyis a chilivel felturbózott baracklekvárnál. A csípős chiliszósz és az édes baracklekvár önmagukban megállják a helyüket, de miért ne lehetne összekeverni őket, hogy szabályos ízorgiát idézzenek elő a fogyasztó nyelvén? 

Az ember nem is vágyhat másra, mint egy jó chilis-baracklekváros kenyérre reggelire, nem igaz?

herrsbarackosmangssalsaszsz.jpg

Mai második versenyzőnk is fogyasztható, s ezúttal is szerepet kap a chili, egészen pontosan a jalapeño paprika némi mangó támogatásával - e három versenyző együttes erejével hozza létre az egyébként nem túl csípős barackos-mangós salsa szószt, amely kihagyhatatlan eleme lehet a délutáni mozimaratonoknak, a házibulikról nem is beszélve.

herrsmildpeachmango.jpg

Jó étvágyat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.09.11. 08:26:13

Én találkoztam már csilis barack lekvárral.
Jó anyag.
süti beállítások módosítása