Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Wordpress weboldalkészítők összehasonlítása

(Támogatott tartalom)

2022. szeptember 23. - FuraTermék

A világon a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer a WordPress. A weboldalak 30%-a WordPress alapú, hiszen egyszerű a telepítés, folyamatos frissítések állnak a rendelkezésünkre, és mindemellett SEO barát a felület. Szinte minden dizájnra találhatunk egy sablont, nem beszélve arról, hogy több ezer ingyenes WordPress sablon közül kell kiválasztanunk a számunkra legmegfelelőbbet. Hogyan tudunk minőségi weboldalt készíteni? Mit értünk a WordPress sablon alatt?

under-construction-g7a300f280_1920.jpg

Mit érdemes figyelembe vennünk a sablon választásnál?

 

Az interneten több mint 30.000 WordPress sablon érhető el. Csak a leírásuk alapján nagyon nehéz lenne választani közülük, ezért bizonyos szempontok alapján könnyebben hozhatjuk meg a jó döntést. Melyek ezek?

Funkciók: A legtöbb sablonról elmondható, hogy testre szabható, azonban, ha szeretnénk naptárat, esetleg szerzői blokkot, vagy call-to-action gombokat az oldalunkra, akkor ennek megfelelő sablont szükséges választanunk. Bár a legtöbb funkciót bővítményekkel pótolhatjuk, de ne felejtsük el, hogy a túl sok bővítmény lassítja a honlapunkat.

Stílus: Vannak olyan sémák, amelyek figyelembe veszik a honlap célcsoportjának ízlését. Stílus alatt nem csak a színvilágot értjük, hanem a fejléc, lábléc elhelyezkedését, és a dizájnelem használatát.

Mitől lehet jó egy WordPress sablon?

Számtalan sablon közül nehéz választani, ezért segítünk lerövidíteni a listát. Nézzük meg, mitől jó egy WordPress téma.

Reszponzivitás

Nagyon fontos felhasználói szempontból, hogy egy honlap tartalma kiválóan jelenjen meg laptopon, okostelefonon, és iPadon is egyaránt. A Google mobile first indexinget alkalmaz, ami azt jelenti, hogy ellenőrzi a weboldalad mobilról, ha valami hiányosságot észlel, akkor nagy valószínűséggel hátra fogsz kerülni a Google találati listáján.

Megbízhatóság

Véletlenül se válasszunk WordPress sablont ismeretlen forrásból, mert később rejtett hibákba és illegális tartalmakba ütközhetünk. A jó megoldás, ha megbízható fejlesztőcsapat mellett döntünk, így a sablonunk hosszútávon működőképes lesz. A Selector Online Marketing Ügynökség csapata a segítségedre lesz, ugyanis stabil szakmai háttérrel rendelkezik, és a legjobb tanácsokkal látja el ügyfeleit. 

WooCommerce kompatibilitás

Amikor elérkezünk arra a pontra, hogy el akarunk adni valamit a weboldalon, ahhoz szükségünk lesz a WooCommerce bővítményre. Így nevezzük a WordPress hivatalos webshop motorját, ezért célszerű, hogy a kiválasztott sablonunk kompatibilis legyen vele.

WordPress sablonok

Divi sablon

Bármilyen weboldalt össze lehet rakni vele, együttműködik a WooCommerce bővítménnyel, gyors, reszponzív. A sablon mellé sablon építőt is kapsz, illetve jár még hozzá email feliratkozó plugin, social media plugin, és magazin téma (DIVI EXTRA). Ha mégsem tetszik a téma, akkor visszakaphatod az árát, ugyanis 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak. Létezik egyszeri díjas csomagja is, így nem szükséges évről évre megújítani az adott témát, hogy megmaradjanak a frissítések.

Elementor

Szintén megbízható sablon, gyors, reszponzív, jó az ügyfélszolgálata. Az Elementornál nincsen egyszeri csomag, hanem évről-évről meg kell újítani az előfizetésünket, hogy megkapjuk a frissítéseket és a támogatást. A Divi-vel összehasonlítva korlátozva van, hogy hány oldalra tudod telepíteni, ellenben a Divi korlátlanul felhasználható.

Ha nem vagy biztos magadban és inkább tapasztalt weboldal készítők segítségét kérnéd, keresd a Selector csapatát!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása