Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Íme, a nikotinpótlás új szintje!

(Támogatott tartalom)

2023. június 06. - FuraTermék

Mondhatnánk, hogy íme, egy találmány, ami maga a nagybetűs újdonság, de akkor nem állítanánk igazat. Már a 18. században is ismerték ezt a megoldást. De vajon mire gondolunk? Valami olyasmire, ami vadonatúj köntösbe öltöztetheti a nikotinpótlás élményét. Most lerántjuk a leplet!

taking-chewing-gum.jpg

Félre a külső tényezőkkel!

Nem árulunk zsákba macskát, snüsszt annál inkább. A https://hu.europesnus.com/ oldalon kapható termékek közös jellemvonása, hogy dohánymentesek, ám maximális élvezetet borítékolnak. Hogy jön ez a két dolog össze? Úgy, hogy a növényi rostok át vannak itatva nikotinnal, tehát nem a dohány az az alkotóelem, ami egyet jelent a nikotintartalommal. Ilyen módon a nikotin erőssége fajtánként változhat, lévén nem a dohány minőségétől függ, hanem attól, hogy az adott termék mekkora mértékben tartalmaz nikotint, azaz mennyire itatták át a gyártás folyamatában.

Mindennek tetejében mivel nincsen dohány, ezért égéstermék sincsen, lévén a snüssz pontosan azért akkora szám, mert a használata észrevétlen. Persze nem annak, aki behelyezi a felső ajka és az ínye közé, de a külvilág könnyen lehet, hogy semmit sem vesz észre az egészből. Vagyis az Europesnus kínálatából megvásárolható termékek egyet jelentenek a szabadsággal, mégpedig kockázatoktól és mellékhatásoktól mentesen.

Tényleg nem veszélyes?

Tényleg nem! Olyannyira nem, hogy még az eredeti svéd variációnál is ártalmatlanabb, pedig arról is bebizonyosodott, hogy sokkal egészségkímélőbb, mint a hagyományos cigaretta. Szóval a nikotin olyan módon juttatható a szervezetbe, hogy közben nem keletkeznek káros anyagok, a környezetszennyezés így egy az egyben megakadályozható.

És ha már szóba került a környezet, akkor az is hangsúlyos pozitívum, hogy a közvetlen környezetben élőket sem kell idegesíteni a füstöléssel, mert nincsen füst, nincsenek árulkodó jelek, nincsen dohányszag, nincsen semmi, ami arról árulkodna mi zajlik a színfalak, pontosabban az ajkak mögött. Mindennek tetejében hab a tortán, hogy a snüssz megannyi ízvariációban beszerezhető, azaz még tovább fokozható az amúgy sem csekély élvezet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása