Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Bicikli formájú sörnyitós kulcstartó

2023. február 10. - FuraTermék

Előfordul, hogy egy termék két tulajdonsága önmagában nem adna okot arra, hogy itt, a FuraTermék Blog képzeletbeli hasábjain megemlékezzünk róla - de mivel egy termékben egyesítették ezeket a tulajdonságokat, nem mehetünk el mellette szó (írás) nélkül.

lemez-sornyito-magyar.jpg

Ezért mai posztunkban bemutatjuk nektek a bicikli formájú sörnyitó kulcstartókat.

kerekpar-bicikli-bringa-kulcstarto-sornyito.jpg

Mi ugyan nem voltunk még hasonló helyzetben, de néhány embertársunkkal már biztosan megesett, hogy ott voltak a pusztában, minden infrastruktúra nélkül néhány kortynyira az áhított, akár lehűtött nedűtől, a sörtől (avagy sörikétől, ahogyan az utóbbi időben környezetünkben többször is hivatkoztak rá meglehetősen tiszteletteljes módon) de mivel üvegben volt, kupakkal lezárva, kellett keresni egy sörnyitásra alkalmas segédeszközt, s csak a lakáskulcs volt kéznél...

bicikli_kulcstarto-kek-01-550x550w.jpg

...nos, minden bizonnyal az ilyen előre nem látható helyzetekre találták ki élelmes vállalkozók a kulcstartóra rögzíthető sörnyitót. De ha már ilyet alkotunk - gondolhatták -, akkor miért ne dobjuk fel esztétikailag is egy kicsit, nem?

ciclex-kulcstarto.jpg

Legyen hát ez a sörnyitó kulcstartó kerékpár formájú! Így nem csak a sörkedvelők, de a sörkedvelő kerékpárosok piacára is könnyedén betörhettek a forgalmazók, rögtön két legyet ütve egy csapásra. Természetesen itt is működött a szivárvány-effektus, ennek megfelelően szinte minden színben kaphatók a csodálatos (életmentő) kerékpárok, amelyek vigyáznak arra, hogy a tulajdonosa ne csak szomjan ne haljon, de a lakáskulcsokat se veszítse el.

Vagyis inkább veszítse el a lakáskulcsokat, mint a sörnyitót!

bicikli_kulcstarto_sornyito_6-550x550w.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása