Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kirakós ajándékdoboz

2023. június 09. - FuraTermék

Mai furcsa termékünket azon olvasóinknak ajánljuk, akiknek ismerősük, családtagjuk hamarosan ünnepli a születésnapját, de még fogalmuk sincs, mivel lepjék meg a szívüknek kedves embereket.

71tqpvlidwl_ac_uf894_1000_ql80.jpg

Következzen a kirakós ajándékdoboz!

Ha már biztosak vagyunk benne, hogy a megajándékozandó személynek a padlása, pincéje, de leginkább a hócipője tele van a hétköznapi, általában egyszer (sem) használt ajándékokból, biztosan érdemes meglepni egy kirakós ajándékdobozzal.

nevtelen3_3.jpg

A 38 darabból álló szett összeállítása végén megkapunk egy szép, igényes kristály ajándékdobozt, amelynek a belsejébe még akár meglepetés is helyezhető - amennyiben az ünnepelt szeretne minél hamarabb megszabadulni ettől a csodálatos terméktől.

nevtelen2_11.jpg

A forgalmazók arra is gondoltak, hogy ahány ember, annyiféle szokás és ízlés, így nem csak egy színben (illetve nem csak egy színű "masnival") kapható a dobozka, hanem gyakorlatilag a szivárvány összesében, méretéből adódóan azonban túlságosan nagy meglepetés nem helyezhető el benne - mondjuk egy jegygyűrű még pont elférne...

Azért ha a mi születésnapunkon viszontlátjuk az ajándékdobozt a saját meglepetéseink között, ne lepődjünk meg.

nevtelen_20.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása