Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Vérfürdő a kádban

2024. július 05. - FuraTermék

A FuraTermék Blog képzeletbeli hasábjain már foglalkoztunk különböző tusfürdőkkel és fürdőbombákkal, mai posztunkban pedig szintén egy tisztálkodáshoz kapcsolódó furcsa terméket mutatunk be nektek.

hero.jpg

Szaporíthatnánk a szót, de nem tesszük: következzen a vérfürdő-tusfürdő!

Ha szeretnénk feldobni fürdőszobánk kiegészítőinek egyhangúságát, esetleg megviccelni lakótársunkat, akkor ideális választás lehet az Rh-pozitív jelölésű vértasakot imitáló tusfürdőcsomag. 

Érdekesség, hogy az Rh-jelölés a rézuszmajom nevéből (Rhesus macaque) ered, először ugyanis ezen főemlősfajta példányainak véréből mutatták ki a vércsoport sajátosságait.

26957301vood.webp

Természetesen a csomag nem vért tartalmaz, hanem közel fél kilónyi liternyi meggyes tusfürdőt, amely nem csak színessé, hanem különlegesen illatozóvá tudja tenni tusolásunkat. 

gr410003_0.webp

Arra azért nem árt vigyázni, hogy a vér látványára érzékeny ismerősünket/lakótársunkat/családtagunkat csak csínjával ijesztgessük, s az sem árt, ha nincs a közelben vámpírokban hívő polgártársunk, nehogy félreértve a dolgot esetleg egy karót próbáljon a szívünkbe állítani...

gr410003_2.webp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2024.07.07. 11:07:42

Bróhaha, kötelező darab horrorfilmfüggőknek.Mellé tartozik szorosan a karmok által részben felszabdalt zuhanyfüggöny, ahogy azt kell.
:-))
süti beállítások módosítása