Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Rózsaszín fúrócsavarozó

2024. augusztus 30. - FuraTermék

A barkácsolásra, fúrásra, vágásra, csavarozásra úgy tekintünk, mint egy férfiak által uralt világra - a hölgyek legfeljebb csak akkor kényszerülnek ilyen feladatok végrehajtására, amikor egyedül élnek, gondolhatnák sokan.

402401_i4.jpg

Természetesen mint a foglalkozások, hobbik többsége, úgy a barkácsolás is nyitva áll mindkét nem képviselői előtt, az ehhez szükséges szerszámok többsége azonban meglehetősen, khm, férfias, maszkulin kialakítással bír. Pontosabban bírt, egészen idáig, ugyanis mai furcsa termékünk megnyitotta a kaput a nőies kéziszerszámok univerzuma előtt!

Igen, Kedves Olvasó, mai céltermékünk nem más, mint a rózsaszín fúrócsavarozó, amely szakít az eddig a fekete és a sárga/vörös különböző árnyalatai által uralt színkombinációkkal. 

402402.jpg

A rózsaszín fúrócsavarozó a színét leszámítva egyébként teljesen hagyományos akkumulátoros fúrócsavarozó, ha nem érzékelnénk a színeket, akár meg se mondanánk, hogy ez a termék kifejezetten a hölgyeket (és legyünk korrektek: a rózsaszín iránt rajongó urakat) célozza meg.

mbb_402402.webp

Arra is gondoltak, aki nem csak a használatra, hanem a tárolásra is szeretne koncentrálni: a rózsaszín barkácsgép mellé lehet ugyanis rózsaszín tartót rendelni, hogy még véletlenül se tévesszük el, hol hagytuk a kiálló csavarok rémét. 

mbb_402403.webp

Azt elfelejtettük mondani, hogy a cserélhető akkumulátor és a hozzá tartozó töltő is eme csodálatos színvilágot képviseli - naná, végülis hogy nézne ki egy rózsaszín fúrócsavarozó vörös akksikkal, nem?

res_595790a137c93bfce7eb37cc4ad7bbe2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása