Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Smart Egg Minder - Okos Tojástartó

2015. január 25. - FuraTermék

Ebben a posztban egy olyan cuccról lesz szó, ami azért megosztja a fogyasztói társadalmat. Az Okos Tojástartó egy speciális, internetkapcsolattal rendelkező tojástartó, amely hozzá van rendelve egy okostelefon alkalmazáshoz. Az alkalmazást használva tökéletes pontossággal határozza meg, hány tojás van a hűtődben. A világ bármely pontján is legyél. Na ? Mit szólsz, kedves Olvasó? Ugye, hogy azért ez már valami ?  Gondolj csak bele! Lemész a boltba vásárolni, és egyszer csak jelez a telefonod, hogy "Mari! Vegyél tojást mert már csak kettő van! "  A kijelzőn megjelenik a tojástartó belsejének képe, amin jól látható hogy hány tojás van még a tartóban.   Hááááát ez nagyon király vazzeg!  - mondhatná egyik közismert humoristánk. És valóban, tényleg nagyon király! Előnyöket és hátrányokat felsorakoztatni egyelőre nem tudok, de alig várom a percet, hogy élőben is láthassak egy ilyet! Napjainkban még csak Amerikában érhető el ez a konyhaeszköz, de nagy az esélye, hogy kis hazánkban is hamarosan kapható lesz a Smart Egg Minder.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.01.27. 06:54:35

Elsőre be is baszna, ha egy tojástartónak hagynám,hogy tegezzen. Esetleg ha Mesternek hív vagy ilyesmi.
Komolyabbra fordítva ez egy baromság, ha nem vagy képes megjegyezni hogy van e otthon tojás akkor ott gond van. Amikor is jól jön ha van egy olyan készüléked ami megmondja, hogy van e tojás otthon.

2015.01.27. 06:54:35

Hiánypótló kütyü. Mindig kérdés volt előttem, hogy hány tojás van a hűtőmben, de örülök, hogy végre minden kérdésemre választ kaphatok eme remek kütyü segítségével... :D

Kerge Macska 2015.01.27. 15:15:19

Nagy az isten állatkertje :-D
süti beállítások módosítása