Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Pizzás falióra

2017. augusztus 31. - FuraTermék

Az emberiséget - többek között - az különbözteti meg az állatvilág többi szereplőjétől, hogy az évezredek során profi eszközöket fejlesztett ki az idő mérésére.

Az első atomórák megépítését követően (amelyre az 1940-es évek végén került sor) már elegendő kapacitás szabadult fel a szürkeállományokban, hogy ne csak pontos, de dizájnos, és jól kinéző időmérő eszközöket alkossunk meg.

atomic_clock-louis_essen.jpg

A világ első atomórája megalkotói társaságában.

 

Az óra megmutatja nekünk, hogy mennyi az idő; egyszersmind utal arra, ha itt az ideje a reggelinek (ebédnek vagy vacsorának). 

kep-010.jpg

Mai posztunk főszereplőjének pizzaimádó kiötlője pedig ama bizonyos villanykörte feje feletti megjelenését követően arra gondolhatott: miért ne ötvözhetnénk a kellemest a hasznossal? Milyen finom a pizza, miért ne mutathatná meg egy pizza alakú falióra, hogy mikor van itt az ideje a sütőből való kivételnek és a  következő szelet elfogyasztásának?

a2294631bbd643839dc63c00596a1507--pizza-design-unusual-clocks.jpg

Milyen guszta, az ember legszívesebben lekapná a falról, ha nem tudná, hogy jobbára csak emészthetetlen műanyagból áll az egész...

51c0lzgd6sl_sy355.jpg

Még pár perc, és kész a finom, friss pizza extra szalámi feltéttel (vagy a boltban vásárolt mirelit példány, lehetőleg ugyanolyan kiszerelésben).

51ntqnhuffl_sy355.jpg

Jó étvágyat a pizzához (az igazihoz, nehogy összekeverjük)!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása