Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kakiló kiskutya

2023. július 07. - FuraTermék

Aki követi a FuraTermék Blog bejegyzéseit, minden bizonnyal már tudja, hogy az emberi képzelet határtalan - s ezt a határtalanságot nem csak csodálatos műalkotások elkészítésére vagy éppen az űrmissziókhoz használja fel az emberiség...

nevtelen_23.jpg

...nem, olyan furcsa termékeket is képesek vagyunk megalkotni, mint a kakiló kiskutyát mintázó tűzijáték!

Abban csak reménykedni tudunk, hogy valamikor a távoli jövőben, amikor utódaink utódainak az utódai (vagy ha nem vagyunk szerencsések, valamilyen földönkívüli civilizáció) egy régészeti ásatáson nem éppen egy ilyen furcsa termék maradványaiból próbálnak majd következtetni arra, milyen volt az élet a 21. század elején...

nevtelen2_14.jpg

Szóval adva van egy kakiló kiskutyát formázó tűzijáték, amely nincsen túlgondolva: a kutya fenekénél lévő kanócot kell meggyújtanunk, s kutyusunk máris okádja farpofájából a szép színes tüzet - közben pedig az elégett végterméket szépen kitolja magából, hogy látványban sem maradjon el az eredeti bélsár-ürítési folyamat-végrehajtástól.

s479110890474288825_p18_i2_w640.png

Arra azért nem árt figyelni, hogyha végzett a kutyus - és sikeresen kerültük el a környék felgyújtását -, akkor utána is szedjük össze a végterméket, így óvva a környezetet.

És arra is figyeljünk, hogy kis hazánkban csak a jogszabályokban meghatározott időszakban (újévkor) és módon használjuk ezt a csodálatos égő farral megáldott kutyát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása