Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Bonszai a nappaliban

2023. március 17. - FuraTermék

A hobbikertészkedés - eddig - nem tartozott a FuraTermék Blog kiemelt témái közé. Lehet, hogy ezután sem fog, mai posztunkban viszont bemutatunk nektek egy ehhez kapcsolódó furcsa terméket.

nevtelen_13.jpg

Neveljünk saját bonszai fát a nappalinkban!

A bonszai (japánul 盆栽, mely a "bon", azaz edény és a "szai", azaz növény szavak házasításával jött létre) egy meglehetősen népszerű szokás eredményeképpen alakult ki a felkelő nap országában, amely nem más, mint a mesterségesen, már-már művészien formára alakított, esetleg hajlított fa.

61dk7qdb-sl_ac_sx466.jpg

Mai furcsa termékünk pedig lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag minden előzetes képzettség és felkészülés nélkül mi is nekivághassunk a bonszai nevelésnek.

A bonszai tehát nem egy fafajtát, hanem a nevelés módszerét jelölő kifejezés.

nevtelen3_1.jpg

A bonszai nevelést segítő csomag tartalmaz négy csomagnyi, különböző fajtájú famagot, valamint a kezdéshez szükséges egyéb kiegészítőket: öt darab kókuszhéjból készült ültetőcserepet, öt kókuszhéj lapot, amely nedvesség hatására megduzzad (ebbe ültethetünk), valamint öt fa jelölőpálcát. 

nevtelen2_7.jpg

Azért mielőtt tényleg belevágnánk a bonszai rejtelmeibe, olvassunk utána a témának, mert ez nem egy egyszerű, kocka alakú görögdinnye!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása