Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Lebegő bolygólámpák

2023. május 19. - FuraTermék

Azt már számtalanszor megtapasztalhattuk itt, a FuraTermék Blogon, hogy ha lakberendezésről van szó, az emberi fantázia határtalannak bizonyul. 

nevtelen_17.jpg

Eme találékonyságnak (és egyáltalán az igénynek, hogy megszülethessen) köszönhetők mai furcsa termékeink, a lebegő bolygólámpák.

Mint nevük is mutatja, a lebegő bolygólámpák olyan hangulatvilágítást biztosító fényforrások, amelyek egy bolygót mintáznak, és lebegnek - az eszközbe épített elektromágneseknek köszönhetően bekapcsolás után a hálózati áramforrásról működő talapzat felett néhány centiméterrel, azt a benyomást keltve, mintha teljesen ellentmondanának a gravitáció törvényeinek.

levitos_cosmos_mini_04.jpg

levitos_cosmos_mini_02.jpg

nevtelen2_8.jpg

Mint mindenféle termék, így a lebegő bolygólámpák is számos méretben és kivitelben kaphatók: vannak teljesen kitalált "bolygók", de ha úgy tartja kedvünk, akár magát a Holdat is megvásárolhatjuk, hogy a sötét szobában forgatba gyönyörködhessünk akár a Földről soha nem látható oldalában.

gingko-design-smart-moon-lamp03.jpg

Azzal azért vigyázzunk, hogy a túlzott pörgetéssel nehogy letérítsük a pályáról az égitestet, összetörve a belsejében elhelyezett LED-izzót.

Zárásként itt egy rövid videó a Mars összeszereléséről és működéséről:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arthurthedent 2023.05.21. 20:04:13

A képeken egyik lámpa sem "mintáz" semmiféle bolygót. Ráadásul akár sok pénzben is mernék fogadni, hogy ezeket nem elektromágnesek tartják fenn. Szóval ja, jó kis cikk volt ez. :(

Kerma · www.kerma.hu 2023.07.04. 19:08:43

Nekünk tetszett! Köszönjük.
Üdv, Kerma Design falpanelek
süti beállítások módosítása