Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Három az egyben hangszóró

2023. június 23. - FuraTermék

A FuraTermék Blog szerkesztőségében szívesen kutakodunk olyan furcsa termékek iránt, amelyekben több különálló, egyébként teljesen hétköznapi tulajdonság egyesül, így létrehozva egy egyáltalán nem hétköznapi terméket.

cbc5c176f84a0a12833522b2fa8d7d15_w2000_h3000_cr0_650_2000_2000_sx750_sy750.jpg

Mai posztunkban bemutatjuk nektek a vezeték nélküli hangszórót, amely lámpaként és italhűtőként is funkcionál(hat).

A különleges kialakítású, leginkább egy túlhizlalt lampionra hasonlító, Bluetooth-os hangszóróval felszerelt italhűtő hangulatlámpa kiváló segédeszköz lehet, ha szeretnénk valami különlegessel feldobni a bulihangulatot - már abban az esetben, ha bulit szervezünk, és nem csak a hétvégi kerti sütögetéshez használnánk, mert ahhoz is kiválóan megfelel. 

nevtelen_22.jpg

A mikro USB-csatlakozón keresztül tölthető, alumíniumból, nylonból és valódi bőrből készült eszköz tetején került kialakításra az italtároló, amelybe persze nem csak jéggel körülvett hűsítőt lehet helyezni, hanem akár nassolni valót is, de ha nagyon akarjuk, virágtartóként is használható.

Így már négy az egyben megoldásnál tartunk.

nevtelen2_13.jpg

Egy teljes feltöltéssel az eszköz akár tíz órán keresztül is biztosíthatja telefonunkról a jobbnál jobb muzsikát (és hozzá a fényt, ha kint vagyunk a szúnyogoktól hemzsegő sötét éjszakában), csak arra vigyázzunk, hogy ne menjünk vele a szomszédság agyára.

Mint megannyi más furcsa termék esetében, az italhűtő zenélő hangulatvilágítás is több méretben kapható.

nevtelen3_4.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása