Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Búgócsiga 2.0

2011. április 01. - FuraTermék

A Búgócsiga 2.0 egy régi, mindenki által jól ismert gyermekjáték továbbfejlesztett változata. Korunk gyermekeinek igényeit már nem elégítik ki azok a játékok, amelyek nem adnak ki magukból hangot, nem bocsájtanak ki magukból fényeffekteket, és nem kell a működtetésükhöz legalább 2 db ceruzaelem. A termék megálmodója ezt a csorbát igyekezett kiköszörülni a hagyományos búgócsiga legújabb változatának megalkotásával.

A termék szakszerű működtetéséhez szükség van egy hajtókarra, amely egy rugó segítségével indítja el a folyamatot. A Hajtókart a csiga tetejéhez illesztve az óramutató járásával megegyező irányba (közismertebb nevén: jobbra) kell forgatni. Ezután a hajtókar tetején lévő gomb benyomásával elindul a forgómozgás.

A hatás fokozása érdekében a Búgócsiga 2.0- ba beépítésre került egy hangszóró, és néhány színes led, valamint 1 db lézer. Ezt a hatásarzenált egyetlen kis kapcsolóval lehet elindítani. Működés közben a filmvászonról jól ismert  Axel Foley dalát hallhatjuk.

Előnyök: Esztétikus, korhű megjelenés. Egyszerű működtetés.

Hátrányok: Csak Axel Foley dalát tudja. Elem nélkül nem világít és nem is zenél. A szülők számára néhány óra folyamatos üzemeltetés után epilepsziás rohamot okozhat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása