Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Focimintás csokitojás, álcázott kölni

2011. április 21. - FuraTermék

A húsvéti készülődés procedúrája során is találkozhat az ember érdekes portékákkal. Persze, "könnyű neked" -gondolhatja a kedves olvasó - "neked erre jár az agyad".  Lehetséges, de semmiképp nem akartam szó nélkül hagyni a mai posztban bemutatott tárgyakat.
A dolog úgy áll, hogy közeleg a húsvét. Ilyenkor köztudomású, hogy a leányok hervadoznak. Persze, a tettre kész fiúk ezt nem hagyják szó nélkül: némi készpénz, édesség, sonkás hidegtál és itóka árán mindenféle illatos, vagy illatosnak mondott vegyi anyaggal locsolják a lányokat, csak hogy el ne hervadjanak. A kábulatból magukhoz tért leányok a kölnivízhez hasonló minőségű tárgyakkal, édességekkel tolerálják ezt a nemes gesztust.

A képen jól látható az ok és az okozat. Ha egy tollnak álcázott kölnit használsz húsvétkor, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy ellenszolgáltatásként egy focinak álcázott csokitojást kapsz. A kiscsirkének  látszó tárgy birtokba vételéért már verset is kell mondani a fentebb említett leányzóhoz.
Előnyöket és hátrányokat azért nem lenne illő felsorolni, mert amit egy férfi a húsvéti hagyományok kapcsán előnyként értékel, azt egy hölgy már nem biztos, hogy ugyan oda sorolja. (Lásd pl:lerészegedés.) és igaz lehet ez fordítva is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása