Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Tetra Pak Dobozos bor

2011. április 29. - FuraTermék

Ebben a posztban a teljesség igénye nélkül mutatok be egy "bizonyos körökben" igen népszerű terméket: a Tetra Pak csomagolású Bort. Bizonyos körök alatt azokat az emberképződményeket értem, akik nap mint nap, szinte már üzemanyagként fogyasztják ezt az itókát. Külső jellemvonásaik, viselkedésük és eklatáns öltözékük alapján jól megkülönböztethetőek a normál életvitelű emberektől. (Összefoglaló néven csöveseknek hívják őket) A termék kifejlesztése során szem előtt kellett tartani azt, hogy az ivás elég drága hobbi, ezért a köznapi nyelven csak dobozos borként emlegetett termék piaci megjelenésével elsősorban a kispénzű alkoholisták számára kíván kedveskedni a gyártó.

Kétféle "ízesítésben" kapható. Megnevezése alapján létezik Száraz asztali fehérbor, és Száraz asztali vörösbor. A  különbség a két termék között szabad szemmel is látható. A Vörösbor elnevezésű elegy erőteljesebb, sötétebb színű, mint a Fehérbor nevet viselő társa. Az alkoholtartalom mindkét esetben 11%, a többi 89% titkos recept alapján kerül a termékbe.

Mivel a termékről nem áll rendelkezésemre hiteles forrásból származó ismeret, így előnyöket és hátrányokat nem tudok felsorakoztatni. Nekem elég látni a "fogyasztói társadalmat". Minden esetre egy jó dolog azért mégis van ebben a csomagolásban. Ha otthon megkérdezi az asszony, hogy "minek ez a francos bor", akkor azt lehet rá felelni, hogy "azt hittem szőlőlé, és gondoltam hozok neked drágám".

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása