Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Fejmasszírozó

2011. május 16. - FuraTermék

Mai posztomban egy igazi csemegével szeretnék kedveskedni látogatóimnak. Ez a berendezés nem más, mint a Fejmasszírozó. A termék valóban létezik, véletlenszerűen akadtam rá egy hipermarketben, és valami csoda folytán egyből magával ragadott.
Első ránézésre nem sok jót gondolnánk erről a csillogó drótokból igényesen megformázott mütyürkéről, pedig sokkal több annál, mint amit a külseje mutat.
Az eszköz leírásából megtudhatjuk, hogy a fejmasszírozó az ausztrál Aboriginal kultúrából ered.
Nem csigázlak tovább, kedves olvasó, inkább megmutatom ezt a fantasztikus tárgyat! Ha hirtelen ránézek, először egy agyonhasznált habverő jut róla az eszembe.
Ezek után, amint meglátom a termék csomagolásán vidáman mosolygó fiatalembert, már tudom, hogy másról van szó!

Íme a termék, működés közben:
Sosem láttam még ehhez foghatót!
Most pedig szó szerint idézem a termék ismertetőjét: " használata segít a pozitív energiák felszabadításában, stimulálja az idegpályákat.
- masszíroz
- ellazít
- javítja a vérkeringést
- serkenti az agyműködést
- gyorsítja a hajnövekedést "
Nos, kezedben a döntés, kedves olvasó! Ha ezek után is tudsz élni e nélkül a csodálatos termék nélkül, akkor Te valóban szerencsés és bátor ember vagy, de ha nem, akkor irány az első hipermarket, ahol most mindössze 399.- HUF -ért beszerezheted!
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása