Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Illatos Pendrive

2011. július 17. - FuraTermék

Mai posztomban egy olyan használati tárgyat szeretnék bemutatni, amellyel a számítástechnika szerelmeseinek kívánt kedveskedni az alkotó.
Ma az Illatos Pendrive -ról lesz szó. Meg nem erősített információk és hosszú ideje tartó kutatásaim alapján megalapozottan asszociálok arra, hogy ezt az eszközt valamilyen gyümölcs fogyasztása vagy szüretelése közben találhatták fel.
Talán éppen eperszedés közben ejtette le valaki a hagyományos adathordozóját, ami pont egy eperrel teli vödörben landolt. És ekkor hirtelen hatalmas fény gyúlt emberünk ezidáig sötét fejében: Ez kell a népnek!

Természetesen a gyártó nem állt meg egy illatnál. Kapható: Eper, Narancs, Banán, Citrom és Feketeribizli illatban is.

A használati útmutatóban leírtak alapján a legteljesebb hatást egy USB portra csatlakoztatva érhetjük el. Ekkor ugyanis az elektromos impulzusok hatására intenzívebb illatot áraszt magából ez a hasznos kis ketyere.      
Előnyei: Munka közben kellemes illatot áraszt. Az illat funkció nem foglal el külön memóriát. Lassabb gépeken is kitűnően működik.

Hátrányai:
 Az illatanyag elpárolgása után nem tölthető le rá internetes frissítés. Szalonnás és Füstölt kolbászos illatban nem gyártják.

Az igazi gyümölcsillat -kavalkád akkor élvezhető a legjobban, ha egy irodán belül többen, többféle illatú adathordozót használnak, ami alapja lehet egy gyümölcsöző munkahelyi kapcsolatnak. 

Tehát munkára és vásárlásra fel!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása