Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Csirke rudacska

2012. január 09. - FuraTermék

Ebben a blogbejegyzésben egy élelmiszeripari terméket fogok bemutatni. Talán nem véletlenül kapta ez a termék a Csirke rudacska elnevezést. A nagymenők persze baromfivirsli néven árulják. Első találkozáskor szabad szemmel semmi különbség nem érzékelhető a két termék összehasonlítása során. Ránézésre esztétikus a csomagolás és kívánatos annak tartalma. Nem is csigázlak tovább, kedves olvasó, hanem azonnal szemed elé tárom ezt a finomságot:  A rudacskák oldalán végigfutó sárga vonalak leginkább a KPE csővel dolgozó szakemberek számára lehetnek ismerősek, de ez a tény önmagában még ne riasszon el senkit!
Balga felhasználóként azt hihetnénk, hogy ezek a vonalak elősegítik a rudacska végső kicsomagolását, de ez nem így van!

Ez csupán dekoráció. A termék kultúrált kicsomagolásához egy késre is szükség van. Elkészítés közben a hagyományos virsliszag elmarad. A gőzölgő rudacska megkóstolása után azonnal érezhető az ízfokozó szerekkel feltuningolt mesterséges összetevők karakteres íze. 

Íme ezekből néhány: nátrium-nitrit,  nátrium-acetát, difoszfát, trifoszfát, ribonukleotid, polifoszfát, guar gumi
és a végére az igazán ízletes feldolgozott euchema moszat.

Előnyöket és hátrányokat felsorolni a fenti ismeretek megszerzése után szükségtelennek tartok.
Mindenkinek jó étvágyat kívánok! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása