Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Digitális lakat

2012. február 02. - FuraTermék

A digitális technológia rohamosan fejlődik és lassan az élet minden területére beférkőzik. 
Ebben a blogbejegyzésben egy olyan eszközt mutatok be, amelynek a hagyományos változatát már mindenki jól ismeri.
A Digitális lakat említésekor azonban teljesen el kell vonatkoztassak a hagyományos lakatoktól, hogy továbbszáguldva a fejlődés szupersztrádáján csak erre a bonyolult technológiával megalkotott csúcsminőségű eszközre koncentrálva nyújthassak megfelelő tájékoztatást.

 A digitális lakat első ránézésre könnyen összetéveszthető korábbi társaival.
Erős, edzett acélból előállított kengyele, és a zárszerkezetet magába foglaló fémteste önmagában még nem árulkodik semmi különlegességről,
de ha rápillantunk a három soros számtárcsára, rögtön összeáll a kép, és lehull a lepel az eszköz különlegességéről.
A termék működtetéséhez nincs szükség kulcsra, vagy mágnes-
kártyára.
Az első telepítés alkalmával a záró számkombinációt manuálisan kell beállítani. Ezután a nyitás ugyanezzel a számkombinációval történik. Ilyen egyszerű a kezelése.
Méreténél fogva csak apró tárgyak, pl: emlékkönyvek, tolltartók, dobozos üdítők megőrzésére alkalmas. Nem ajánlott pl: állatkertben oroszlánketrecek zárására. 
A termék asztali számítógéphez történő csatlakoztatása elég bonyolult, mivel nem rendelkezik sem USB-porttal, sem hálózati csatlakozóval. A gyártó nem erősítette meg azon információmat, hogy esetleg wi-fi kapcsolaton keresztül Laptophoz rendelve megbízhatóan működik-e. Ne támasszunk túl magas követelményeket a termékkel szemben! Rendeltetésszerű használat mellett hosszú évekig élvezhetjük a digitális lakat által nyújtott kényelmet és biztonságot.

Előnyök: Üzembiztos, esztétikus, hordozható kivitelezés. Jobb és balkezesek is ugyanolyan ügyességgel használhatják. Hőt, elektromosságot vezeti. Viszonylag halk működés.

Hátrányok:  Kevés belső memória, ami nem is bővíthető. Csak szürke színben kapható. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása