Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Iphone hátlap + körömreszelő

2012. augusztus 22. - FuraTermék

Gyakori látogató (FuraTermék.blog olvasó, és mára már függővé vált)  barátom örömteli e-mailt küldött egy általa felfedezett Fura Termékről. Szerencsére a "csupa véletlenül nála lévő" eszközzel készített fotót is mellékelte, így a mai napon az árukapcsolás egyik gyöngyszemét tárom a blog olvasói elé.
Ez az eszköz az Iphone hátlap, amihez a választékban fellelhető ugyanolyan mintázatú körömreszelő is megvásárolható.

A termékekre egy kis hazánkban veszettül elterjedt üzletlánc áruházaiban lehet rábukkanni, a ruházati részleg közelében.  

A termékek különös ismertető jele a teljes felületen végigfutó virágminta, amely egyáltalán nem hivalkodó, sőt!
A jövő generációja számára a divatos kategóriába sorolható. 
Legnagyobb előnye, hogy az Iphone használata közben mostantól nyugodt és teljes egészében zavartalan körülmények között lehet körmöt reszelni. Ráadásul feltűnés nélkül! 
Mindez a luxus nem lenne kivitelezhető, ha a körömreszelőt a gyártó bugyuta módon egybe építi a hátlappal.
A termékek másik nagy előnye az árban rejlik. A mostani kiárusítás során darabonként potom 290 HUF-ért bárki számára elérhető! Tehát siess, Kedves olvasó és még ma vásárold meg ezt a nélkülözhetetlen eszközt, amely ez alkalommal még 300 HUF-ba sem kerül darabonként! 

Special Thanks: Thomas Roth

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása